Kia Stonic primește echiparea GT Line

Designul exterior al modelului Kia Stonic GT Line oferă un plus de sportivitate aspectului de crossover urban al automobilului, inspirat de modelele GT puternice din gama Kia – Stinger, Ceed GT și ProCeed GT.

Spoiler-ul față a fost redesenat și este evidențiat de lămpile de ceață integrate, cu lumină LED, de cele trei prize de admisie a aerului în partea frontală și de o terminație metalică de-a lungul marginii inferioare. De asemenea, grila de tip ‘tiger-nose are propriul său design, în timp ce capacele oglinzilor sunt finisate în negru. Mai mult, modelele GT Line sunt echipate în dotarea standard cu blocuri optice noi cu lumini LED, creând o semnătură luminoasă distinctă. În partea posterioară, un spoiler mai proeminent îl diferențiază de alte variante ale modelului Stonic, cu un design care imită țevile de evacuare duble și sigla GT Line situată pe capacul haionului.

 Kia Stonic primește echiparea GT Line

În funcție de piața de comercializare, cumpărătorii pot alege până la 15 combinații de culori în două tonuri pentru caroserie și plafon. Modelul GT Line extinde aceste opțiuni de personalizare a culorilor și mai mult, cu evidențierea culorii în jurul celor trei prize de admisie a aerului ale barei de protecție față care se potrivesc cu culoarea contrastantă a plafonului. Toate modelele Stonic GT Line sunt echipate cu jante din aliaj de aluminiu de 17 inch.

Stonic GT Line este oferit și cu noul sistem de propulsie ‘EcoDynamics+ MHEV (mild-hybrid electric vehicle) pe benzină, care combină un motor de 1.0 litri T-GDi ‘Smartstream cu un sistem MHEV de 48V. În ofertă apare și motorul Smartstream de 1.0 litri T-GDi non-hybrid, care produce 100 CP și este cuplat, la alegere, cu transmisia manuală cu șase trepte sau cu transmisia automată 7DCT. Stonic GT Line este echipat în dotarea standard cu noua transmisie manuală inteligentă (iMT) dezvoltată de Kia sau opțional cu transmisia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte de viteză (7DCT).

Kia Stonic GT Line ajunge în Europa începând din trimestrul 4 al anului 2020.

taguri
Adaugă un comentariu