Un Lamborghini Gallardo de 145.000 de Euro a luat foc spontan pe autostradă

„Mândria și bucuria’ unui tânăr milionar a izbucnit în flăcări la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce se deplasa pe o autostradă din Marea Britanie. Acest Lamborghini Gallardo era proaspăt ieșit din service, dar se pare că mecanicilor le-a scăpat ceva esențial la revizie.

Un Lamborghini Gallardo de 145.000 de Euro arzând ca un balot de paie nu este ceva ce vedem în fiecare zi. Un tânăr antreprenor a avut ghinionul de a se număra printre puținii posesori de bolizi care să treacă printr-o așa experiență aleatorie.

Scena uluitoare din imagini s-a petrecut vineri, 22 februarie, pe autostrada M6 din Anglia, în apropiere de Birmingham. Supercarul îi aparținea afaceristului englez Lak Sira, un milionar în vârstă de numai 22 de ani, care conducea în momentul respectiv însoțit de iubita lui.,

Abia de câteva ore ridicasem mașina de la dealership, după ce am cheltuit peste 10.000 de lire (11.600 Euro) pe o revizie‘, explică Lak Sira absurditatea situației. „Am observat imediat că era ceva în neregulă, căci simțeam miros de combustibil în habitaclu. Pe măsură ce ne apropiam de Londra, mirosul a devenit de insuportabil. A trebuit să deschidem geamurile și să coborâm pe banda de urgență. Totuși, următorul lucru pe care l-am auzit a fost o bubuitură puternică, iar mașina a luat foc‘.

 

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu, dar Lak Sira recunoaște că a fost la un pas de tragedie: „Dacă nu coboram din mașină, câteva momente mai târziu ar fi fost o poveste diferită’.

Două echipaje de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul, dar deja era prea târziu: acest Lamborghini Gallardo nu mai este bun decât pentru piese.

Reamintim că o întâmplare similară a avut loc recent în România, pe Autostrada București-Ploiești, când un Mini Cooper a luat foc aparent fără motiv. Principala diferență dintre cele două incendii o reprezintă valoarea pagubelor materiale.

În continuare, să urmărim filmarea înregistrată chiar de către ghinionistul Lak Sira:

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/SWNS TV

Adaugă un comentariu