Noul Land Cruiser: informatii si galerie foto completa

Toyota Land Cruiser, unul dintre cele mai dure si solide off-roadere, a primit un binemeritat facelift. Modelul japonez are un design actualizat, aliniindu-se la noul limbaj de design Toyota, un tren de rulare imbunatatit si un interior mai rafinat.

Cu o istorie de 60 de ani in spate, Toyota Land Cruiser pastreaza neschimbata filozofia care i-a asigurat succesul: caroserie pe sasiu ultra-durabil, tehnologie simplu de utilizat chiar si de catre amatori, performante off-road imbatabile.

Cele cinci moduri ale sistemului Multi-Terrain ofera asistenta celui de la volan, invatandu-l procedurile de operare si controland automat puterea motorului si forta de franare aplicata fiecarei roti in parte. Sistemul Crawl Control in cinci trepte ii permit soferului sa negocieze cele mai dificile terenuri cu maxima precizie. |n plus, sistemul Multi-Terrain Monitor asigura o supraveghere continua a perimetrului din jurul masinii.

Pentru un control optim al sistemelor de asistenta in off-road, Toyota a introdus acum un nou panou de control, informatiile relevante fiind afisate pe un ecran color de 4,2 inci. Acesta se incadreaza perfect in plansa de bord restilizata. Toate cele trei randuri de scaune au beneficiat de imbunatatiri ale confortului si la nivelul materialelor folosite.

La nivelul trenului de rulare, au fost reclaibrate atat suspensia standard cat si cea adaptiva Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS), pentru un confort superior si o tinuta de drum imbunatatita. Motorizarea diesel cu patru cilindri de 3,0 litri a fost de asemenea actualizata, fiind acum conforma cu normele Euro5+.

    Pingback: potty train
Adaugă un comentariu