Lansare inedită a noului BMW X2 în România: recital de Bach şi un service transformat în sală de concerte

Lansarea noului BMW X2 stă sub semnul neconvenţionalului. Parte a Festivalului Europe Now, recitalul de Bach al violoncelistului german Alban Gerhard a transformat service-ul Automobile Bavaria Otopeni într-o veritabilă sală de concerte. Invitat special al evenimentului a fost noul model BMW X2, în prima prezentare pe piaţa din România.

“Muzica poarte transforma orice spaţiu într-o sală de concerte’, a declarat Alban Gerhardt, un artist care a susţinut multe concerte în spaţii neaşteptate, precum gări, spitale, închisori sau chiar tunelul metroului din Washington.

Noul BMW X2 este pregătit pentru lansarea din showroom-urile din România pe 2 martie, în această săptămână. Noul model este disponibil cu un preţ de început de 39 720 Euro cu TVA inclus pentru versiunea X2 sDrive20i (motor benzină de 2 litri şi o putere maximă de 192 CP). Sunt disponibile la debut şi două motorizări diesel de doi litri – xDrive20d (190 CP şi un preţ de 42363 Euro cu TVA) şi xDrive25d (231 CP şi  un preţ de 43495 Euro cu TVA).

taguri
Adaugă un comentariu