Lasă maşina şi mergi cu RATB-ul: vei fi controlat doar de tipe sexy

Sunt tinere și nu iartă pe nimeni care circulă fraudulos în mijloacele de transport în comun din Capitală. Cele mai tinere controloare de la RATB au în jur de 30 de ani și lucrează doar de câteva luni la compania de transport public din București.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Maria are 30 de ani și lucrează de 10 luni la Regia Autonomă de Transport București (RATB). Pentru ea, meseria de controlor reprezintă o provocare. Eu sunt o persoană activă, iar meseria aceasta îmi oferă provocări noi. Nici o zi nu seamănă cu cealaltă. Zi de zi întâlnești oameni noi și contează foarte mult să știi să vorbești și să fii pregătit să aplanezi conflicte’, ne-a spus Maria.

Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Motocicletele zburătoare din Star Wars au devenit reale! Ce țară le folosește

Ieri, își făcea meserie în tramvaiul 21. Mamă, mamă, ce controloare frumoase!’ , spuneau câțiva tineri din travmai când le-au văzut. Cei care circulă legal au, de multe ori, chef de glume când le văd pe tinerele controloare. Unii, chiar, le dau și flori sau le servesc cu bomboane. Călătorii care circulă fraudulos, însă, nu le vorbesc civilizat fetelor. Profită de faptul că suntem femei și ne vorbesc urât. Ne mai și împing, ne-au mai și scuipat câteodată, dar acestea sunt incidente minore și când ne-am ales această meserie, ne-am asumat’, zice Gabriela Ghiță , colega Mariei.

Mașina pentru care asigurarea COSTĂ CÂT O GARSONIERĂ!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Laura Cercel se numără și ea printre cele mai tinere controloare de la RATB. Lucrează aici de 10 luni. Trecuseră doar câteva săptămâni de la angajare când a dat piept cu primele probleme: citeşte mai departe.

S-a anunțat azi! SISTEMUL DE 100 DE MILIOANE de euro care VEDE TOȚI ȘOFERII!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adaugă un comentariu