Lectie de viata: Un student american a dormit intr-un Ford Focus I timp de un an

Colin Ashby, un tanar student american in varsta de doar 20 de ani, a fost nevoit sa doarma in masina sa, un Ford Focus I, timp de un an.

Studentul a ajuns in aceasta situatie dupa ce si-a achitat toate taxele pentru invatamant, si a ramas fara bani pentru a-si inchiria o camera la camin.

In prima zi de scoala, si-a transformat masina intr-un dormitor, iar pe tot parcursul anului s-a ascuns de colegi. Din nefericire, tanarul a trebuit sa se fereasca si de parinti, acestia fiind proaspat divortati si trecand si ei printr-o perioada nefasta.

Dar aceasta experienta l-a ajutat pe Ashby sa devina si mai bun. In loc sa piarda timpul in fata televizorului sau pe console, acesta mergea la biblioteca.

“Biblioteca a fost prietenul meu cel mai bun. Exista aer conditionat”, a declarat Ashby.

Poate cea mai rea parte a acestei experiente a fost caldura insuportabila din lunile de vara din Texas. Acesta avea in masina un ventilator, insa de cele mai multe ori era inutil. In ciuda faptului ca locuia in masina, studentul american avea posibilitatea sa faca dus si sa isi spele lucrurile.

Pentru a-si putea achizitiona cartile necesare si pentru a putea supravietui, studentul muncea la McDonald’s intre orele 21:00 si 5:00.

In timpul anilor de liceu Colin Ashby a acumulat multe credite pentru faculate, iar acesta va putea sa isi obtina diploma in stiinte ale comunicarii in doar 2 ani si jumatate, in loc de 5 ani, cat este necesar.

Via | ABC News

Adaugă un comentariu