Lukoil Lubricants a lansat o serie de uleiuri dedicate motoarelor alimentate cu GPL

Lukoil Lubricants East Europe a lansat in Romania patru uleiuri noi dedicate motoarelor care functioneaza cu GPL.

Vorbim despre LUKOIL LUXE LPG 10W-40, LUKOIL LUXE LPG 15W-40, LUKOIL SUPER LPG 10W-40 şi LUKOIL SUPER LPG 15W-40.

Acestea sunt uleiuri semi-sintetice 10W-40 si minerale 15W-40 care indeplinesc cerintele standardelor SL, respectiv SG/SJ. Sunt formulate cu un pachet de aditivi performant, cu proprietati antioxidante, anticorozive, dispersate, cu un continut redus de cenusa si o bazicitate optima, echilibrate perfect pentru motoarele pe GPL.

Avantajul folosirii unui astfel de ulei consta in mentinerea unui motor curat si prevenirea formarii de depuneri, inclusiv in camera de ardere, cat si la nivelul supapelor. De asemenea, motoarele care functioneaza cu astfel de lubrifianti au inregistrat valori mai mici in dreptul consumului de carburant (intre 2,7 si 7 procente).

“Acordam o atentie sporita tendintelor care se manifesta pe piata auto din Romania, unde am sesizat cresterea de la an la an a numarului de autoturisme care folosesc sistemul de alimentare bi-carburant benzina/GPL (autogaz)”, a declarat Felix Dragu, director general al Lukoil Lubricants East Europe.

Noile uleiuri au fost concepute si adaptate pentru pietele din Europa de Est impreuna cu Infineum, companie britanica lider mondial in formularea, producerea si comercializarea aditivilor pentru industria prelucratoare de lubrifianti.

Citeste si: Uleiul de motor dezbracat de secrete

 

Adaugă un comentariu