Mașinile care ți se potrivesc în funcție de zodie

În ultima perioadă, majoritatea persoanelor își ghidează acțiunile în funcție de zodia sub ale cărei însemne s-a născut.

De la meseria pe care o aleg să o practice, până la stilul de viață și alimentație, oamenii se cred influențați de zodii. Există persoane care își achiziționează locuința sau mașina în funcție de ce descriere obțin în dreptul zodiei, de aceea, în rândurile de mai jos, veți găsi o listă completă cu autoturismele care vi se portivesc în funcție de semnul zodiacal.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

 

Zodia Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec au o personalitate impunătoare, iubesc să se afirme și să-și susțină punctul de vedere indiferent de locul în care se află. Celor născuți în zodia Berbec le recomandăm modele sporive și super-sportive.

Woman-Driving-car

 

Zodia Taur

Cei născuți sub semnul Taurului sunt de încredere și nu iubesc schimbările majore și bruște. De aceea, noi le recomandăm mașini extrem de fiabile precum cele fabricate de japonezi sau de germani.

Girls___Beautyful_Girls_Japanese_woman_in_a_luxury_car_080877_

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

MARE ATENȚIE! Nimeni nu-ți spune asta despre MAȘINILE DIN GERMANIA!

Zodia Gemeni

Dacă ești născut în zodia Gemeni atunci cu siguranță iubești aventura și îți place foarte mult să călătorești în natură. Pentru tine, SUV-urile și crossoverele sunt cele mai potrivite mașini.

masini si zodie

Zodia Rac

Persoanele aflate sub semnul zodiei Rac sunt, în general, oameni de familie. Aceștia vor aprecia întotdeauna o mașină spațioansă, dar suficient de fâșneață prin oraș. Le recomandăm cu drag break-urile și crossoverele de mici dimensiuni.

Ford-Kuga-EcoBoost-3

Zodia Leu

Persoanele care sunt născute în zodia Leu iubesc să atragă atenția și să se facă auzite. Pentru Lei, cele mai potrivite mașini sunt cele sportive și supercar-urile.

women-cars_584638

Zodia Fecioară

Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt perfecționiști. Vor ca totul să iasă după chipul și asemănarea lor, iar când vine vorba de mașini, trebuie să aibă parte de cele mai fiabile modele din piață. Ca și în cazul Taurului, modelele japoneze și cele germane sunt cele mai potrivite.

masini si zodie

Zodia Balanță

Balanțele se cred cele mai atractive persoane, iar mașinile lor trebuie să aibă mult, mult sex-appeal. Pentru Balanțe recomandăm mașinile sport.

519a014bd612550655

Zodia Scorpion

În general, Scorpionii sunt persoane pline de secrete, puternice și determinate, iar cel mai bun vehicul pentru ei îl pot găsi în zona hothatch-urilor.

Peugeot-208-women-cars-glasses-wallpapersus-com

Zodia Săgetător

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt extravagante, pline de încredere și iubesc lucrurile frumoase și minione. Mașina perfectă pentru ei se găsește în segmentul subcompact sau mini.

Fiat-500-2_2575945b

Zodia Capricorn

Capricornul va iubi întotdeauna lucrurile făcute cu interes. Pentru ei, o mașină low-cost iese din discuție, iar calitatea germană poate fi singura care să-i satisfacă.

bmw1

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt persoanele neînțelese ale zodiacului. Nu știi niciodată ce se ascunde în minte și sufletul lor, motiv pentru care le recomandăm mașinile clasice. Sună bine, nu?

women-and-cars-wallpaper-2

Zodia Pești

Persoanele născute sub zodia Pești au o imaginație bogată și iubesc lucrurile frumoase. Noi le recomandăm un sedan de clasă medie care să ofere un look impresionant concomitent cu spațiul.

2013-Chevrolet-Malibu-front-view-with-female-engineers

Adaugă un comentariu