Mercedes-Benz Clasa X – teaser video cu modelul pick-up

Mercedes-Benz intră pe un teritoriu complet nou în era lor modernă. Deși au mai existat versiuni de caroserie similare, acesta este primul pick-up adevărat din istoria mărcii.

Având ca bază tehnică Nissan Navara, Mercedes-Benz X-Class  este setat de la zero pentru a ține cont de valorile mărcii și se încadrează în segmentul mediu al pick-up-urilor, unde va concura direct cu modele precum Volkswagen Amarok sau Toyota Hilux. Însă Mercedes-Benz ridică ștacheta în ceea ce priveste confortul la rulare, rafinamentul și luxul de la interior, fiind primul constructor premium care intra în acest segment.

Publicul țintă căruia i se adresează viitorul model de serie este format din clienții care doresc un vehicul premium, dar au înclinații spre aventură, dețin proprietăți în zone situate departe de aglomerațiile urbane, dar și familiilor și proprietarilor de companii care au nevoie de acces în zone greu accesibile. Și toate acestea îmbrăcate în haine de pick-up premium care nu face rabat de la valorile mărcii.

Adaugă un comentariu