Ministerul de Interne cumpără maşini în valoare de peste 20 milioane de euro

Ministerul Afacerilor Interne a lansat pe SEAP o licitatie publica pentru incheierea unui acord-cadru de furnizare de autovehicule cu dotari specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze si motociclete in valoare de peste 100 de milioane de lei, arata un comunicat de presa al institutiei.
Asta, in contextul in care din totalul de vehicule prevazute in tabelele de inzestrarea ale structurilor MAI sunt asigurate 53,7% mijloace transport. Dintre acestea, 25% au o vechime de exploatare cuprinsa intre 5 si 10 ani.
Anuntul de organizare al licitatiei a fost facut pe SEAP pe 16 martie, iar potrivit MAI, urmeaza sa fie achizitionate cel putin 700 de masini de politie, 140 de autovehicule de interventie si patrulare, 3 autobuze, 135 de autovehicule pentru munca operativa, 35 de autospeciale de transport retinuti, 35 de motociclete cu dotari specifice muncii de politie si 90 de autovehicule pentru munca specifica Politiei de Frontiera.
Anuntul de organizare a licitatiei prevede 20 de loturi si incheierea de contracte subsecvente trimestriale, cu termen maxim de livrare 30.11.2018.
Sursa: hotnews.ro
Adaugă un comentariu