Modelele Renault Scenic şi Grand Scenic primesc echiparea Initiale Paris

Renault anunţă nivelul de echipare de top Initiale Paris pentru modelele Scenic şi Grand Scenic. Echiparea Initiale Paris reprezintă vârful de gamă care poate fi comandat pe maşinile produse de Renault.

Scenic şi Grand Scenic în versiunea Initiale Paris vin cu o culoare nouă care accentuează tenta de lux (Amethyst Black), jante pe 20 de inch,lumini de ceaţă cu tehnologie led şi sistem cornering şi grila frontală modificată.
Pentru că această nouă echipare are la bază versiunea Intens regăsim în interior sistemul de sunet Bose sau Easy Park Assist. Suplimentar, un Scenic sau Grand Scenic în versiunea Initiale Paris, vor avea scaune ajustabile electric, volanul şi schimbătorul de viteze acoperite cu piele Nappa.

Pentru debutul celor două modele cu echiparea Initiale Paris din septembrie Renault propune motorizările 1.2 litri turbo benzină şi 130 CP sau două propulsoare diesel de 1.6 litri dCI care pot oferi 130 sau 160 CP.

Preţul anunţat de Renault pentru Scenic Initiale Paris în versiunea cu motorul TCe 130 este 33.200 de euro pentru piaţa franceză. Pentru Grand Scenic Initiale Paris cu motorul Energy dCi 160 EDC preţul pentru piaţa franceză este de 39.400 euro.

În momentul de faţă Renault România nu comercializează autoturismele din gama Scenic pe piaţa locală.

    Exfan says:

    Ultima propozitie e tare: nu comercializeaza pe piata locala! Atunci de ce promovati? Ca sa vedem ca gustul lor nu e pentru noi? E ca la cola. Una e apa de Dambovita si alta e pe Sena. Traiasca Kodiaq si WV. Ca ei comercializeaza si pe luna!

Adaugă un comentariu