myService și myCarManager – Noile servicii oferite pe Audi A4 și Q7

Dacă ești adeptul tehnologiilor moderne atunci acest anunț cu siguranță îți va face ziua mai bună. Audi a pregătit pentru A4 și Q7 două servicii noi care permit controlarea diverselor funcții ale vehiculelor prin intermediul telefoanelor inteligente.

Aplicația myCarManager

După cum probabil ați și intuit, aplicația dezvoltată de Audi le permite posesorilor de A4 și Q7 să verifice de la distanță dacă mașina este sau nu încuiată, ce cantitate de combustibil se află în rezervor sau autonomia. În plus, clienții pot controla sistemul de climatizare, iar cu ajutorul funcției Car Finer, timpul pierdut prin parcările mari scade la zero.

Serviciul myService

Prin intermediul myService, clienții sunt la un apel distanță de numerele de urgență. În plus, funcția oferă acces facil către companiile de asistență sau către service-urile Audi. În cazul unui accident sistemul va oferi informații prețioase precum numărul ocupanților și localizarea mașinii. Cât despre partea de service, funcția Audi Service Request știe tot. Ea poate trimite o notificare către un service Audi cu două săptămâni înainte de termenul de verificare. Astfel, clienții vor fi contactați mult mai rapid de personalul specializat în vederea stabilirii unei vizite în service.

Adaugă un comentariu