Ninsori și lapoviță în Moldova. Cum se circulă pe drumurile din țară

Drumarii din mai multe județe ale țării au scos utilajele de deszăpezire în această dimineață pentru a curăța șoselele de zăpadă.

În ultimele ore a nins în mai multe localități din Moldova, dar și în Transilvania. În Brașov s-a intervenit cu 50 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 60 de tone de material antiderapant.

Din cauza ninsorilor din ultimele ore, mai multe drumuri din țară, au fost acoperite cu zăpadă, iar condusul a devenit o adevărată provocare pentru șoferi. În Iași, pe timpul nopții, cei de la Direcția Regională de de Drumuri și Poduri au intervenit cu 88 autoutilaje și au răspândit 477 tone material antiderapant. Intervenții au fost și în Focșani unde s-a acționat cu un autoutilaj și 12 tone antiderapant.

Nici estul Transilvaniei nu a scăpat de ninsori. În Brașov, drumarii au intervenit cu aproape 50 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 60 de tone de material antiderapant. ‘Având în vedere noile reglementări cu privire la evitarea răspândirii noului Coronavirus, vă rugăm să evitați cu orice preț deplasările în interes personal. Drumurile sunt menținute în acestă perioadă pentru a permite transporturile în situații excepționale’, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Vremea se răcește în continuare în toată țara au anunțat meteorologii. Prognoza meteo completă o găsiți aici.

Adaugă un comentariu