Noul Hyundai i20 a debutat și în România

Începând de astăzi, 26 ianuarie, noua generație a lui Hyundai i20 este disponibilă și în România.

La nivel exterior, noua generație i20 vine cu un look ce respectă limbajul de design Fluidic Sculpture 2.0. Partea frontală a noului i20 este dominată acum de o grilă supradimensionată, de un set de blocuri optice alungite și de o capotă mai mare. Din lateral, noua generație i20 vine cu un look mult mai placut, în timp ce partea posterioară se face remarcată prin stopurile de dimensiuni generoase și prin eleronul amplasat pe hayon.

“i20 este un model popular al gamei Hyundai, iar noua generație îmbină designul elegant cu dimensiunile generoase și cu pachetul ergonomic, caracteristici pe care potențialii clienți doresc să le regăsească la acest segment’, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România.

New Generation i20_exterior_08

Noua generație Hyundai i20 are o lungime de 4.035 mm și un ampatament cu o dimensiune de 2.570 de mm. Mulțumită acestor valori, spațiul pentru pasagerii din spate a crescut, iar volumul portbagajul are acum 320 de litri.

Citește și: Hyundai i20 Coupe – Desenat si dezvoltat pentru europeni

La interior, noul Hyundai i20 vine în standard cu șase airbag-uri, închidere centralizată cu telecomandă, computer de bord, aer condiționat și radio compatibil MP3. În dreptul sistemelor de asistență a șoferului găsim programul electronic de stabilitate (ESP), sistemul de management al stabilității (VSM), asistență la pornirea în rampă și senzori de monitorizare a presiunii în pneuri.

În dreptul motorizărilor, noul Hyundai i20 sosește cu “benzinarul” 1,25 Kappa de 84 CP sau cu motorul diesel de 1,1 litri și trei clindri capabil să ofere 75 CP.

Noul Hyundai i20 are un preț de pornire de 10.730 de euro cu TVA inclus.

Adaugă un comentariu