NU ESTE BANC: Ce se întâmplă când Poliţia Română se întâlneşte cu filosofia

De ceva vreme Poliţia România s-a aliniat trendului mondial în comunicare şi a început să utilizeze în forţă social media. Până aici avem doar cuvinte de laudă şi apreciem iniţiativa.

Dar uneori se întâmplă câte un lucru surprinzător prin conturile gestionate de reprezentanţii Poliţiei Române care ne pun pe gânduri şi provoacă dezbateri intense în redacţie.

Un post apărut recent pe contul oficial de Twitter al Poliţiei Române ne-a trimis direct spre bibliotecă şi a dat naştere unor interpretări cu adevărat spumoase.

Cea mai mare satisfacţie în viaţă este să faci ceea ce alţii au zis că nu poţi” – acesta este postul apărut pe Twitter şi ilustrat cu un poliţist aflat lângă o maşină de patrulare.

La o primă lectură ne-am gândit imediat că e vorba de un mesaj pentru Marian Godină. Mai exact, ne-am amintit de momentul în care celebrul poliţist a ratat examenul de admitere la Academia de Poliţie „A.I. Cuza'.

Poliţistul Marian Godină revine. De data asta în apărarea colegilor

După ce am mai aprofundat textul am luat în calcul şi o justificare a momentului în care Sebastian Ghiţă,  păzit straşnic de poliţişti, a reuşit să plece nestingherit prin alte ţări.

Apoi am ajuns la clasici: să fie vorba despre “necesitatea reluării întrebării privitoare la ființă” dezbătută de Martin Heidegger în “Ființă și Timp”?

Încă nu ştim. Dar aşteptăm cu interes următorul post al Poliţiei Române ca să ne edificăm.

Citeşte şi

Banc: Cum vrea un preot să scape de amendă

BANC: Polițistul de la Rutieră, șoferul și… Scufița Roșie

Adaugă un comentariu