Nu te urci băut la volan? Un local din Suceava își premiază clienții

Un local din Suceava oferă o cafea şi un corn gratis a doua zi, dacă persoanele care au consumat băuturi alcoolice seara lasă cheile maşinii la bar şi nu conduc băute.

Patronii unul local sucevean au venit cu o inițiativă demnă de admirat din pricina numărului mare de accidente rutiere din ultima perioadă din județul lor, notează Mediafax.

Accident filmat live, în București! Vinovat nu ar fi fost cel care a trecut pe roșu. Cum e posibil? | VIDEO

Cine este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, fiind cu mașina pe contrasens – VIDEO

Dacă îţi petreci seara în cafenea, la un pahar de vorbă, te invităm să îţi laşi cheia la bar. Avem noi grijă de maşina ta peste noapte. Dacă vrei, îţi chemăm şi un taxi. Iar dimineaţă, când vii după ea, te aşteptăm cu cafea şi mic dejun din partea noastră. Cel mai important este gestul tău, care poate schimba comportamente şi poate salva vieţi. Micul dejun gratuit e felul nostru de a-ţi mulţumi. Ai grijă de tine, de cei dragi ţie şi de partenerii de trafic!’, anunţă proprietarii localului pe o reţea de socializare.

Eficient și rapid! Uite cum se ridică mașinile în Turcia | VIDEO

În ultimul timp, în judeţul Suceava 11 persoane au murit în două accidente rutiere provocate de şoferi care s-au urcat băuţi la volan şi au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Adaugă un comentariu

Articole similare