O fetiță de 1 an a murit după ce tatăl ei a uitat-o, o zi întreagă, în mașină

Bebelușul de numai un an a fost lăsat în mașină, prinsă în scaunul special pentru copii. Tatăl ei adoptiv a uitat o zi întreagă că fetița se află acolo. 

ŞOCANT: Ilie Năstase a fost prins BEAT la volan şi s-a luat la bătaie cu poliţiştii

Nu plăteşti TAXĂ de poluare – NU MAI POŢI circula pe aceste străzi din Bucureşti!

Incidentul care a avut loc în East Nashville, SUA, este de-a dreptul șocant. Fetița de un an a fost lăsată în camioneta familiei, în fața casei în care părinții ei adoptivi locuiau, potrivit thesun.co.uk.

NEBUNIE în trafic! Iată cum se comportă câteva fete din Constanţa

În ziua în care a avut loc tragedia, temperatura a ajuns la 31 de grade afară și mult mai mare în interiorul mașinii. Prinsă cu centura în scaunul special pentru copii, fetița a murit după o zi petrecută în căldura extremă.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Ea a fost descoperită în seara de miercuri de mama ei adoptivă. Femeia a dus-o de urgență la spitalul Vanderbilt, acolo unde medicii nu au putut decât să constate decesul.

Autoritățile au conformat că tatăl adoptiv al micuței a uitat de fetiță’ după ce i-a lăsat pe frații acesteia la grădiniță.

Într-un mesaj postat pe Twitter, poliția din Nashville că micuța a fost lăsată în mașină toată ziua’. Autoritățile investighează acum tragica moarte, iar părinții vor răspunde în fața legii în cazul în care se va stabili că sunt vinovați.

Adaugă un comentariu

Articole similare