O maşină de raliu “cântă” înainte de fiecare cursă (Video)

O maşină de raliu din România “cântă” înainte de fiecare cursă, iar cel care o conduce, şi a participat weekend-ul trecut la Raliul Aradului 2018, este tare mândru de ea şi o alintă “Buburuza”, pentru că e mică şi frumoasă.

De ce VITEZOMETRUL arată MAI MULT faţă de viteza reală cu care mergi

Am aflat ce ALCOOLEMIE avea Ilie Năstase! Riscă pușcăria

Zeci de piloţi, care conduc maşini de sute de mii de euro, s-au aliniat la start, weekend-ul trecut, la Raliul Aradului 2018. Motoarele au fost turate la maximum sau lăsate să se încălzească, la ralanti, zeci de minute. Dar, plimbându-te printre aceşti bolizi, nu puteai să nu remarci că o maşină sună diferit de toate celelalte.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Un mititel Peugeot, destul de vechi, în două uşi, acoperit tot cu fel de fel de logo-uri şi simboluri, cânta’ aşteptându-şi rândul la start. Motorul acestei micuţe’ sacada în ritm de dubstep. Practic, îţi dădea senzaţia că te afli lângă boxa unui club underground din Centrul Vechi al Capitalei sau pe o terasă din Vama Veche.

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

Da, aşa sună ea! E o mică buburuză care merge şi destul de tare, dar cred că sună mai frumos decât poate ea să meargă’, spune Norbert Maior, pilotul în vârstă de 19 ani, care o conduce în Campionatul Naţional de Raliuri al României.

Pentru nostalgici! Cum arătau mașinile de la Salonul Auto Bucuresti în 1995

Adaugă un comentariu