O nouă problemă în construcţia Autostrăzii Transilvania: ce facem cu popândăii!?

După lilieci şi urşi, a venit rândul altor animale să stea în calea construcţiei de autostrăzi. Emiterea Acordului de Mediu Revizuit pentru o secţiune din Autostrada Transilvania este condiţionată de protejarea popândăilor din situl Natura 2000, prin realizarea unui podeţ şi montarea de panouri anti-zgomot.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Autorităţile de mediu condiţionează construirea tronsonului Suplacu de Barcău – Borş de măsuri pentru protejarea habitatului popândăului din Pajistea Fegernic, conform unui document al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM), postat pe forumul Asociaţiei Pro Infrastructură (API).

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Potrivit ANPM, lucrările de construcţii, dar şi zgomotul şi vibraţiile ce vor rezulta ca urmare a operării autostrăzii ar ameninţa specia popândăului (Spermophilus citellus).

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Pentru protejarea sa, soluţia finală avizată este “realizarea unui rambleu cu asigurarea unei deschideri de minim 5 m, de tipul unui podeţ”.

De asemenea, ANPM mai cere amplasarea de panouri anti-zgomot şi anti-vibraţii pe tronsonul de autostradă care traversează situl Natura 2000 Pajistea Fegernic, luându-se în considerare şi un buffer de 100 de metri în proximitatea limitelor în care autostrada intersectează situl Natura 2000.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Sursa: economica.net

Adaugă un comentariu