O tânără aflată pe o trotinetă electrică a ajuns în fața unei mașini (Video)

O tânără aflată pe o trotinetă electrică, a fost rănită într-un accident de circulație produs în Cluj-Napoca. Potrivit polițiștilor, tânăra ar fi intrat într-o intersecție fără să se asigure.

Citește și:

Metodă nouă de furt: de ce se pune o sticlă de plastic la roata mașinii

Cum conteşti în instanţă un proces-verbal încheiat de poliţist

Accidentul a avut loc miercuri în Cluj-Napoca, unde o tânără aflată pe o trotinetă electrică, ar fi pătruns în intersecție fără să se asigure. Acest incident a fost surprins de camerele stradale de supraveghere.

Tânăra a fost lovită de o mașină condusă regulamentar. În urma impactului, tânăra de pe trotinetă a fost rănită și a fost transportată la spital.

Polițiștii din Cluj fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Iată momentul accidentului:

Proiectul reglementării trotinetelor electrice a fost înregistrat la Parlament. Inițiativa legislativă oferă o definiție clară a acestor vehicule, precum și o serie de obligații pentru utilizatorii lor.

    Vasile says:

    Prostia sistemului juridic/politienesc din Romania : fata de pe trotineta a vrut sa se sinucida iar soferul care a respectat toate regulile are dosar penal de vatamare din culpa , preda permisul si alearga luna de luna la prelungire pina un judecator da o sentinta . Nu ne mai vindecam .

Adaugă un comentariu