Oficial: Honda HR-V – Cel mai tânăr japonez ajunge în Europa la vară

Honda a prezentat o serie de informații și imagini cu noul HR-V. Crossover-ul nipon a fost expus în premiră internațională în cadrul Salonului Auto dela Paris, iar acum oficialii japonezi ne oferă detaliile complete care preced lansarea comercială.

Conform oficialilor Honda, noul HR-V va fi disponibil în Europa începând cu vara acestui an. La nivel estetic, HR-V integrează linii dinamice și elegante, toate obținute cu ajutorul unor tehnici speciale menite să nu altereze spiritul practic al modelului.

La interior, japonezii pun la bătaie toate tehnologiile disponibile din gamă. Spațiul oferit de HR-V devine principala calitate a acestuia, iar modularitatea va fi obținută prin instalarea sistemului Magic Seats. În materie de portbagaj, Honda HR-V promite 453 de litri, care pot fi extinși până la 1.026 de litri prin plierea banchetei din spate.

honda hr-v (1)

 

Honda HR-V – Motorizări

Sub capotă, Honda va oferi două propulsoare diferite. Vorbim despre un “benzinar” de 1,5 litri i-VTEC capabil să producă 130 CP și despre un motor diesel de 1,6 litri i-DTEC care oferă 120 CP. Ambele unități respectă normele de poluare Euro 6 și sunt oferite alături de o cutie manuală cu 6 rapoarte. Motorul pe benzină poate fi comandat și în compania unei cutii de viteze CVT.

Adaugă un comentariu