Oficial: Vencer Sarthe – Supercarul olandez de peste 270.000 de euro

Vencer este un producator de nisa olandez care, de cativa ani, se chinuie sa iasa pe piata cu un produs destul de impresionant.

In 2012, oficialii Vencer au publicat pentru prima data o serie de detalii si imagini cu Sarthe, un supercar al carui nume provine de la celebrul “Circuit de la Sarthe”.

Un an mai tarziu, olandezii au prezentat o versiune de pre-productie a acestuia in cadrul Top Marques Monaco, iar acum, facem cunostinta cu varianta finala a lui Sarthe. Spre deosebire de modelul expus in Monaco, actualul Sarthe a primit mai bine de 100 de modificari.

Printre acestea amintim capota motor, montantii C, eleronul automat si splitter-ul fata aerodinamic. Noul Vencer Sarthe se lauda cu un habitaclu in stil minimalist cu o multime de accesorii din fibra de carbon, Alcantara si cu ceasuri digitale.

Sub capota lui Vencer Sarthe gasim un motor cu 8 cilindri de 6,3 litri capabil sa produca 622 CP la 6.500 rpm si 838 Nm la 4.000 rpm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se desfasoara in 3,6 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 338 km/h. Conform oficialilor olandezi, noul Vencer Sarthe va avea un pret de pornire de 270.882 de Euro, fara TVA si alte taxe incluse.

Sursa | Vencer via WCF

Adaugă un comentariu

Articole similare