Opel va produce o noua nava amiral in Russelsheim

Opel a anuntat ca in cadrul uzinei din Russelsheim va fi produsa o noua nava amiral. Vorbim despre un SUV care va reprezenta al doilea varf de lance al brandului, alaturi de Insignia.

Informatiile au fost facute publice odata cu cea de-a doua vizita a lui Mary Barra, directorul executiv General Motors, in Germania.

Asa cum s-a anutat si in luna martie a acestui an, 245 de milioane de euro vor fi investite in uzina din Russelsheim. De asemenea, Barra a anuntat o serie de investitii suplimentare de peste o jumatate de miliard de euro in fabricile de motoare si transmisii din Russeleshem, Kaiserslautern si Tychy (Polonia).

Asa cum era normal, alaturi de Mary Barra s-a aflat si Dr. Karl-Thomas Neumann, directorul executiv Opel. Acesta din urma a fost incantat de cooperarea buna dintre cele doua companii.

“General Motors si Opel sunt mai apropiate decat oricand. Investitiile suplimentare sunt o dovada in plus a cooperarii excelente”, a declarat Neumann.

In cadrul aceleiasi intalniri, oficialul Opel a anuntat introducerea schimbului trei la facilitatea din Eisenach. Implementarea va fi facuta incepand cu mijlocul anului 2015.

Adaugă un comentariu