(P) Importanța monitorizării nivelului de pregătire al elevilor înainte de examenul auto

Mașina nu mai este de mult un lux, ci o necesitate. Într-o lume cu un ritm extrem de alert, gestionarea vieții personale și profesionale este un lucru esențial. Viața celor care nu au o mașină personală, poate fi foarte agitată.

Din acest motiv, pentru a-și ușura viața, cei mai mulți dintre ei au ales să-și cumpere o mașină. Aceasta reprezintă un mijloc foarte comod de transport. Singura problemă înainte de achiziționarea unei mașini sau după achiziționarea acesteia o reprezintă examenul teoretic pentru obținerea permisului.

De ce? Fiindcă cei mai mulți elevi se pregătesc superficial pentru acest examen și din acest motiv pică examenul. Se întâmplă acest lucru deoarece mulți instructori nu se implică în pregătirea elevilor și nu le monitorizează nivelul de pregătire înainte să meargă la examen.

Monitorizarea nivelului de pregătire al elevilor înainte de examenul auto este fundamentală, fiindcă toți cei care doresc să obțină permisul de conducere trebuie să cunoască foarte bine regulile de circulație pentru a promova examenul auto.

În plus, ei trebuie să cunoască foarte bine codul rutier înainte de a se urca la volanul mașinii personale. Nu de puține ori necunoașterea regulilor de circulație a constituit o cauză a producerii de accidente care s-au soldat cu vătămări corporale grave sau chiar cu decese.

Din acest motiv, pentru a veni în ajutorul instructorilor și a le da posibilitatea să monitorizeze pregătirea elevilor, pe site-ul e-drpciv a fost creată o secțiune specială numită instructori auto, unde aceștia se pot înscrie gratuit. De asemenea, este singurul  site care oferă această facilitate.

În această secțiune gratuită, instructorii auto pot genera coduri pentru elevi, pentru ca aceștia din urmă să poată utliza gratuit site-ul în baza unui cod. Toți cei care doresc să-și facă cont pot contacta administratorul site-ului și în doar câteva minute vor avea posibilitatea să-și monitorizeze proprii elevi.

Ei putea verifica cât de bine pregătiți sunt elevii lor înaintea examenului auto. Site-ul de chestionare drpciv le dă șansa elevilor să-și însușească cunoștințele necesare în vederea promovării examenului de sală la drpciv.

Elevii pot acumula cunoștințe într-un mod foarte ușor deoarece acest site dispune de un mediu de învățare bine gândit și pus la punct. Oricât de multe ore de legislație rutieră vor face tot le va fi greu să învețe fiecare punct important din codul rutier.

Însă, datorită  informațiilor utile de pe acest site, elevii vor putea învăța chestionare auto drpciv, care cuprind întrebări ce apar și la examenul oficial.

Pentru a putea rezolva chestionarele, tot ceea ce trebuie să facă elevii este să-și facă cont pe site. Apoi trebuie să citească codul rutier simplificat, care cuprinde doar paragrafe importante pentru obținerea permisului auto categoria B și să facă mediul de învățare de 2 ori până ridică indicatorii de performanță verde. Pentru o eficiență maximă este indicat să aloce timp suficient mediului de învățare și chestionarelor, pentru a termina pregătirea în 2-3 săptămâni.

Creându-și cont, elevii își vor putea monitoriza ei înșiși nivelul de pregătire și învățare. Datorită existenței mediului de învățare, aceștia au șansa de a învăța chestionarele și de a-și verifica cunoștințele acumulate.

Pe acest site pot intra nu doar cei care vor să obțină permis categoria B, ci și cei care vor permise din categoria B, C, D, E. Aici găsesc o serie de informații foarte utile (curs de legislație, indicatoare și marcaje etc.) care îi vor ajuta să promoveze mult mai ușor examenul de teoretic pentru permisul auto.

Cei care și-au făcut cont pe acest site, atât instructori auto, cât și elevi, au fost foarte mulțumiți de rezultatele obținute. Instructorii au reușit să monitorizeze mult mai ușor nivelul de pregătire al elevilor lor, iar aceștia din urmă au avut șansa să învețe mult mai rapid chestionarele auto.

Însă, înainte de folosirea acestui site, este bine să fie citită secțiunea de întrebări frecvente. Această aplicație de chestionare auto a fost dezvoltată fiindcă există multe site-uri cu răspunsuri eronate în chestionarele lor. Toate aceste întrebări au fost trimise de utilizatori de-a lungul timpului, ele fiind validate tot de către utilizatori. Această aplicație poate fi oricând îmbunătățită prin adăugarea unei noi întrebări întâlnite la examen și care nu există pe site.

Indiferent de domeniu, fără o pregătire temeinică nu se pot obține rezultatele dorite. Așadar, oricine dorește să promoveze cu brio examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere, trebuie să intre pe e-drpciv.ro.

Datorită acestui site învățarea și monitorizarea nivelului de pregătire al elevilor înainte de examenul auto nu au fost niciodată mai ușoare. Înregistrați-vă și convingeți-vă!

 

Adaugă un comentariu