(P) O soluție economică și eficientă: Kit de distribuție cu pompă de apă SKF

90% din defecțiunile care apar la motoarele mașinilor sunt cauzate de o mentenanță defectuoasă. Dintre acestea, multe pot fi prevenite prin înlocuirea corectă a pieselor de schimb și o întreținere corespunzătoare.

Distribuția ocupă un loc important în angrenajul motorului, iar funcționarea corectă a acestui mecanism asigură funcționarea perfectă și de durată a motorului. Distribuția reprezintă ansamblul tuturor componentelor care, prin antrenarea arborelui cotit, sincronizează poziția arborelui /arborilor cu came. La multe motoare, mecanismul de distribuție antrenează și pompa de lichid răcire (apă).

Pentru o performanță și siguranță optimă, SKF recomandă ca odată cu înlocuirea kit-ului de distribuției să se înlocuiască toate componente din mecanism, inclusiv  pompa de apă, pentru a se evita defectarea individuală a acestora și costuri suplimentare de reparație. Experiența a demonstrat că posibilitatea defectării pompei de apă este mult mai mare după schimbarea kit-ului de distribuție.

Kit-urile de distribuție trebuie înlocuite la intervale regulate conform specificatiilor producatorului auto. Dacă acest lucru nu se realizează, iar cureaua de distribuție se deteriorează (datorită factorilor de timp sau factorilor externi), pot apărea daune majore în mecanismul motor, în funcție de caracteristicile acestuia.

O pompa de apă neînlocuită în același timp cu kit-ul de distribuție se poate defecta foarte ușor deoarece întinderea curelei noi nu poate fi aceeași cu întinderea curelei vechi; tensiunea nou aplicată pompei va duce la descentrarea axului pompei de lichid răcire.

Soluție completă de reparație

Kit-urile de distribuție SKF cu pompă de apă inclusă VKMC fac reparațiile mult mai ușoare oferind performanță, durabilitate și fiabilitate.

Datorită Kit-lui de distribuție cu pompă de apă SKF, acum aveți toate componentele necesare pentru o reparație durabilă într-o singură cutie:
• Curea de distribuție
• Role de ghidare
• Întinzător ABTU/hidraulic
• Prezoane/suruburi/piulițe
• Pompă de lichid răcire + garnitură de etanșare (unde este cazul)
• Etichetă service

Kit-ului de distribuție cu pompă de apă SKF vă oferă:

  • Soluție eficientă de reparație
    Componente de calitate OE. Pompele de apă sunt proiectate pentru o eficiență ridicată și durabilitate îndelungată conform specificațiilor producătorilor auto, fiind testate din fabrică pentru a asigura o performanță optimă.
    Peste 200 de kituri disponibile
    • O acoperire de peste 70% din parcul auto din Europa
    •  Ambalaj multifunctional. Nu mai este nevoie să comandați mai multe repere; toate componentele sunt livrate într-o singură cutie.

 

taguri
Adaugă un comentariu