(P) O echipă de dublu surprinzătoare și câștigătoare: Tenisul și gustul autentic al cafelei italiene

Pentru fanii tenisului, nu e nimic mai frumos decât să-și urmărească jucătorii preferați atunci când aceștia servesc ași la viteze record, când reușesc un volley sau un smash dificil, când își cresc și mai mult nivelul în timpul unui tiebreak sau când rezistă incredibil pe parcursul unor meciuri foarte lungi pentru a ridica deasupra capului, la final, trofeul pentru care au luptat. Tenisul de mare clasă și Lavazza, cea mai recunoscută marcă de cafea italiană, au în comun valori precum excelența, inovația, intensitatea, pasiunea și, desigur, distracția și buna dispoziție.

Tocmai de aceea, Lavazza a pornit într-o călătorie specială, în 2011, la Wimbledon. Atunci, sentimentul de familiaritate și atracție dintre Lavazza si tenisul de mare clasă a dat naștere unei pasiuni intense, concretizata prin semnarea primului parteneriat pe 3 ani în urma căruia Lavazza a devenit cafeaua oficială a turneului. Patru ani mai târziu, în 2015, Lavazza a debutat și la marile turnee de la Roland Garros, US Open și Australian Open, devenind astfel singura marcă din lume din sectorul de alimente și băuturi, care este partener al tuturor celor patru turnee de Grand Slam. Lavazza este, de asemenea, cafeaua oficială a turnelului BNP Paribas Open din Indian Wells, precum și a turneelor ATP care se desfășoară in Stuttgart și Hamburg.

În fiecare an, peste 20 de miliarde de cești de cafea Lavazza sunt consumate în întreaga lume. Iar în urma activității intense pe care marca o desfășoară în ultimii ani în lumea tenisului, cafeaua numărul 1 în Italia și producătorul aflat în top 6 la nivel mondial, aduce aroma și plăcerea cafelei de cea mai bună calitate pe teren. Știați că numai la Roland Garros se consumă, la fiecare ediție, peste 400.000 de căni de cafea, în cele două săptămâni de desfășurare a turneului? Roland Garros e la un pas, iar unii dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului intră în joc hotărâți să doboare recorduri mondiale. Milioane de fani din întreaga lume sunt cu ochii pe ei, iar mulți dintre aceștia vor fi prezenți pentru a-i urmări pe maeștrii acestui sport din tribune.

Tenisul este dinamic, rapid și exploziv, un adevărat spectacol de fiecare data. Iar terenul este locul unde, ca fan al tenisului, îți dorești să fii, la care vrei să te uiți și alături de care își dorești să îți bată inima. Tenisul este un sport inteligent, bazat pe tehnică, intuiție, inventivitate și rezistență fizică și mentală. Și, pentru că și fanii trebuie să rămână mereu conectați de-a lungul confruntărilor intense, o cafea Lavazza este alegerea perfecta, cu aroma savuroasă, care se potrivește ocaziei.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare