(P) Top cele mai bune televizoare

Trăim într-o eră a tehnologiei, într-o eră în care depindem de telefon, de tabletă, de laptop și de televizor. Accesul la informație a devenit mult mai ușor, lucru care aduce cu sine atât numeroase beneficii, cât și o serie de dezavantaje.

Televizorul este printre cele mai folosite electrocasnice, pe lângă telefon și tabletă. Pe piață, există o gamă largă de televizoare și multe mărci cu funcționalități diverse. Acesta este un domeniu unde apar zilnic inovații, mai ales dacă e să ne gândim că televizoarele cu tub au dispărut aproape complet și au fost înlocuite de plasme.

Cu atât de multe mărci și modele disponibile, clienților le poate fi destul de greu în a se decide ce televizor să-și achiziționeze, de aceea am creat un top al celor mai bune televizoare disponibile pe piață la momentul actual.

Televizorul LG OLED65E7V

Electrocasnicele LG au fost mereu în topuri și au avut un feedback bun din partea clienților, ca dovadă, începem topul nostru cu un televizor smart LG, de 165 cm, 4K Ultra HD cu tehnologie Nano Cell avansată. Și asta nu e tot! Nu e decât începutul.

Că tot am adus în discuție tehnologia Nano Cell, intrăm în detalii și explicăm puțin la ce se referă aceasta mai exact. Tehnologia Nano Cell™ maximizează calitatea culorilor ecranului chiar în panoul televizorului. Ca dovadă, culori excepționale grație nanoparticulelor.

Totodată, acest televizor, prin tehnologia sa inovatoare oferă o vizionare optimă din orice unghi. Astfel, vor exista culori uniforme din orice unghi și nu vor mai exista probleme de culori distorsionate.

Dacă doriți un televizor care să exceleze din orice privințe, acesta este cel mai potrivit!

Televizorul Samsung 75MU7002

Nici Samsung nu se lasă mai prejos când e vorba de topuri. Televizorul Samsung 75MU7002 are 189 cm, 4K Ultra HD și se mândrește cu HDR1000/Extreme. HDR- abrevierea vine de la High Dynamic Range, o tehnologie care mărește puterea de iluminare și îi permite clientului să vizualizeze fiecare detaliu și să se bucure de claritate cinematografică în fiecare scenă.

Samsung 75MU7002 vine și cu o idee nouă, o idee care îi permite utilizatorului să-și organizeze cablurile încurcate din spate pentru ca totul să fie ordonat și simplu. Designul elegant al spatelui televizorului ascunde toate cablurile în interior.

Televizor LED Smart Android Philips 49PUS6501

Acest televizor de 123 cm 4K Ultra HD funcționează (după cum sugerează și titlul) pe sistem de operare android! Da, ați citit bine, sistemul de operare pe care îl folosesc și majoritatea telefoanelor.

Cu Android pe Smart TV-ul vă veți bucura de o interfață mai prietenoasă și de mai multă viteză. Aveți acces la conținut nelimitat: jocuri și aplicații direct din Google Play Store.

Google Play™  oferă jocuri pentru toate vârstele care sunt optimizate pentru a putea fi jucate și pe TV. Nu mai aveți nevoie de alte cabluri sau consolă de jocuri, totul este la îndemână.

În cazul în care nu vă puteați decide care televizor ar fi cel mai potrivit, va recomandam magazinul online Demax.ro pentru a vizualiza intreaga gama de televizoare!

Adaugă un comentariu