Pasajul Unirii – traficul va fi restricționat câteva zile, pe ambele sensuri

Pasajul Unirii din București va fi închis de pe 22 martie, ora 22:00, până pe 25 martie, la ora 04:00. Traficul va fi restricționat pe ambele sensuri de circulație, pentru realizarea unor lucrări de întreținere.

Brigara Rutieră București anunță, printr-un comunicat oficial, că traficul rutier în Pasajul Unirii va fi restricționat pe ambele sensuri de circulație timp de aproximativ două zile, începând chiar din această seară.

Pe acastă cale, polițiștii le reamintesc șoferilor să circule prudent, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zona respectivă și să urmeze semnalele polițiștilor rutieri.

Pasajul Unirii – cât costă reabilitarea?

Potrivit Libertatea, lucrările de întreținere a Pasajului Unirii se vor derula conform unui proiect de hotărâre adoptat în data de 11 martie, într-o ședință a Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Se estimează că reabilitarea va costa, în total, 97.143.400 lei.

Din proiectul de hotărâre respectiv, aflăm că finanțarea investiției se va realiza din bugetul propriu la municipiului București.

Pasajul Unirii – ce trebuie reparat, mai exact?

 

Citește și:

Parcarea laterală este reinventată prin acest truc

Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacia mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări

 

Decizia de a consolida Pasajul Unirii vine ca urmare a unei expertize realizate în 2017, a cărei concluzie a fost că pasajul se încadrează în starea tehnică IV, departe de ideal.

În perioada 22 martie (ora 22:00) – 25 martie (ora 04:00), lucrările de reabilitare se vor desfășura atât asupra infrastructurii pasajului, cât și la nivelul suprastructurii sale.

Lucrările de intervenţie sunt necesare pentru remedierea deficienţelor constructive constatate şi a degradărilor apărute din infiltraţiile din apa freatică, îmbătrânirii hidroizolaţiei, de asemenea infiltraţii prin rosturile degradate şi prin fisurile apărute‘, aflăm din proiectul de hotărâre al CGMB.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Marius Alexe

Adaugă un comentariu