Peugeot foodtruck Le Bistrot du Lio – Restaurant pe roți

Peugeot a dezvelit la Paris, în cadrul unui eveniment special, conceptul unui foodtruck. Botezat Le Bistrot du Lio, acești își va face apariția și în cadrul Săptămânii Design-ului de la Milano 2015.

Conceptul producătorului francez a fost desenat și conceput de Peugeot Design Lab, studioul central de design Peugeot. Noul Peugeot Le Bistrot du Lio este adaptat utilizării urbane, integrează console scurte și dispune de un ampatament lung pentru o capacitate de încărcare generoasă.

Conceptul Peugeot integrează un spațiu pentru prepararea alimentelor, un vagon tip bistro, dar și un spațiu dedicat ambianței muzicale. Acesta din urmă integrează noua pltformă digitală botezatp Peugeot Music.

peugeot foodtruck  Le Bistrot du Lio (36)

Pentru ca vizitatorii să se bucure din plin de experiența oferită de Peugeot, conceptul integrează echipamentul necesar pentru a găzdui 30 de persoane. Acesta pot sta sub umbrelele de tip Umbrosa.

“În ceea ce priveşte conceptul de foodtruck Peugeot, am avut în vedere atât pe cei care pregătesc mâncarea cât şi pe cei care o consumă. Nu există bariere între interiorul şi exteriorul noului Foodtruck PEUGEOT, consumatorii pot vedea modul în care maestrul bucătar pregăteşte mâncarea, fiind extrem de aproape de acesta. Ne-am dorit în acelaşi timp extrem de mult să surprindem. Atunci când Foodtruck PEUGEOT rulează este o furgonetă compactă ce înglobează toate codurile specifice Peugeot. Iar atunci când Foodtruck Peugeot staţionează, se transformă într-un restaurant Le Bistrot du Lion, într-o ambianţă extrem de relaxantă şi funcţională”, a declarat Cathal Loughnane, responsabil Peugeot Design Lab.

Adaugă un comentariu