Poliţiştii americani primesc o versiune specială Ford F-150

O versiune specială Ford F-150 FX4 va fi produsă de constructorul american pentru dotarea unităţilor de poliţie din Statele Unite. Această versiune Ford F-150 FX4 dezvoltată special pentru forţele de ordine are un motor de 3,5 litri EcoBoost V6 care dezvoltă 375 CP.

Producătorul nu a comunicat date despre viteza maximă şi până la urmă după cum arată aceată maşină nu acest lucru a fost definitoriu când s-a dat comanda pentru ea.

Modificările aduse de Ford exprimă din start forţă şi ne indică faptul că poliţiştii din SUA nu prea au de gând să stea la discuţii. Faţă de alte modele pregătite pentru poliţia americană la acest Ford F-150 FX4 remarcăm schimbări ale sistemului de răcire, etriere de frână mai mari, cu plăcuțe de frână de înaltă performanță, şasiu ranforsat, roți dure de 18 inci învelite în anvelope pentru teren, o bară mai groasă și un alternator de 240 de amperi.

Ford a furnizat până în acest moment peste 43.000 de maşini poliţiei din SUA. Printre modele se află  Expedition, F-150, Taurus şi Transit.

Sursa: motor1.com

Adaugă un comentariu