Povestea Daciei inspirată din filmele Mad Max

În urmă cu câteva zile, o Dacia tip “rat rod” a început să facă furori pe rețelele de socializare. Colegii de la Libertatea.ro au reușit să stea de vorbă cu proprietarul acestei Dacii inspirată din filmele Mad Max.

Daniel Dragne își petrece cea mai mare parte a timpului în service-ul auto în care a învățat meserie și pe care l-a moștenit de la părinții lui. Pasiunea pentru mașini, pe care o are încă de pe vremea în care era elev în școala primară, s-a transformat în afacerea vieții lui. În urmă cu câțiva ani i-a venit strașnica ideea de a transforma o mașină ruginită, ieșită din uz, într-un vehicul de război apocalptic. Au urmat mai multe exemplare ‘altfel’- împrumutate chiar și de unele vedete pentru videoclipuri – care au fost premiate la diferite saloane auto și de pe urma cărora a câștigat sume frumușele fiind cerute pentru diferite reclame.

Cea mai nouă ispravă a lui Daniel este o Dacie produsă în 1995. Proiectul va putea fi admirat sâmbătă, când mașina va fi expusă în fața Palatului Parlamentului.

Sursa | Libertatea Foto | Vlad Chirea

Adaugă un comentariu