Pregătește-te de primăvară cu Dacia Service

In perioada 20 martie – 12 aprilie 2014, Dacia vine în întâmpinarea clienților săi cu o campanie amplă de service denumită sugestiv „Pregătește-te de primăvară cu Dacia Service!'.

 

În cadrul acestei campanii, orice client posesor al unui autovehicul Dacia beneficiază de o verificare în 17 puncte gratuită. În plus, clienții pot opta pentru un pachet promoţional de pneuricare cuprinde montajul anvelopelor devară, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de iarnă timp de 6 luni, la un preţ de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Iar pentru ca oferta să fie cu adevărat imbatabilă, clienții pot beneficia dereduceri de 30% la piese si manoperă pentru plăcuțe/ discuri de frână/ bielete de direcțieşi de 25% la piesele şi manopera pentru schimbul de ulei. In locul acestor reduceri, clienții pot opta pentru varianta de vouchere cadou pe care să le folosească pentru reparații mecanice sau la achiziția de piese si accesorii de origine în rețeaua autorizată Dacia. În cazul clienților persoane fizice care își creează – sau care au deja – cont pe aplicațiaMy Dacia, o reducere suplimentară de 10% este aplicată pentru orice intervenție mecanicăinițiată în perioada de desfășurare a promoției.

La această campanie de primăvară cu acoperire naționalăparticipă 75 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia*.  Promoţia se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor persoane juridice, în calitate de utilizatori ai unei flote de autovehicule (conform unui contract de leasing).

Verificarea de primăvară în 17 puncte pe care Dacia o oferă gratuit pe durata campaniei include următoarele operaţiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al stării și etanșeităţii circuitului de frână/ambreiaj; controlul stării și etanșeităţii burdufurilor/cuzineților elastici/rotulelor; controlul liniei de eșapament; verificarea etanșeităţii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (în funcție de model); controlul uzurii discurilor și plăcuțelor de frână; controlul nivelului uleiului de motor; controlul climatizării; controlul vizual al stării caroseriei; controlul semnalizării și iluminării exterioare/interioare; controlul funcționării martorilor luminoși ai tabloului de bord; controlul stării parbrizului și retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor ștergătoarelor și al nivelului lichidului de parbriz; controlul stării și presiunii pneurilor și al securităţii roților; controlul jocului tren faţă; controlul pasajelor de roţi.

Mai multe detalii despre desfăşurarea campaniei „Pregătește-te de primăvară cu Dacia Service!' găsiţi pe site-ul www.dacia.ro sau adresându-vă direct service-urilor de marcă.

Adaugă un comentariu