Preşedintele C J Vrancea a rămas fără permis. Circula cu doar….200 de km/h

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a rămas fără permisul de conducere, după ce a pierdut procesul prin care a contestat decizia poliţiştilor, care l-au prins în 2017 în timp ce circula cu aproape 200 de km/h pe o şosea din Buzău.

Incidentul în care a fost implicat Marian Oprişan s-a produs pe 29 noiembrie 2017. „Viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu’, anunța atunci Poliția.

Marian Oprişan a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti şi, după aproape trei ani de proces, a primit decizia definitivă a instanţei conform căreia i se respinge apelul.

Astfel, preşedintele Cosiliului Judeţean Vrancea a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele trei luni. Marian Oprişan nu este la primul incident de acest tip. În 2014 el a rămas pieton după ce a fost prins de poliţiştii din Bacău circulând cu viteză pe un drum dintr-o comună.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu