Primăria Capitalei răspunde “declarațiilor tendențioase” care critică lipsa măsurilor pentru fluidizarea traficului

Reprezentanții Primăriei Municipiului București au spus, marți, că în spațiul public circulă declarații tendențioase cu privire la traficul din Capitală și precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulțirii autovehiculelor.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

“Referitor la declarațiile tendențioase care circulă în spațiul public și care fac referire la lipsa unor măsuri concrete de fluidizare a traficului, precum și lipsa unor proiecte de infrastructură în Capitală, Primăria Municipiului București face următoarele precizări: subliniem faptul că timp de 27 de ani, în Capitala României nu s-au luat măsuri coerente de rezolvare a conflictelor de trafic, situație care s-a agravat an după an atât din cauza lipsei investițiilor, dar și din cauza înmulțirii autovehiculelor de pe arterele Bucureştiului”, se arată într-un comunicat transmis marți de PMB.

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

Primăria ține astfel să aducă aminte că, în ultimii doi ani, Municipalitatea a luat mai multe măsuri în ceea ce privește infrastructura, precum achiziționarea a 400 de autobuze, 100 de tramvaie și 100 de troleibuze, finalizarea pasajului de la Piața Sudului, deblocarea proiectului “Pasaj Ciurel” sau montarea de garduri de-a lungul liniei de tramvai 21.

“Ignorarea cu bună ştiinţă a măsurilor întreprinse de Primăria Municipiului Bucureşti, precum şi declaraţiile neadevărate care propaga în spaţiul public ideea că Primarul General şi instituţia pe care o conduce nu au făcut nici un demers pentru îmbunătăţirea traficului rutier în Capitala nu reprezintă altceva decât inducerea în eroare a opiniei publice, exclusiv în scopuri politice”, acuză PMB în comunicat.
În luna aprilie Gabriela Firea declara că a găsit vinovații pentru gropile din București.  Primarul Capitalei a spus că de vină pentru gropile care au apărut în București este fenomenul de îngheț-dezgheț și a dat vina pe Opoziție pentru întârzierea lucărilor de reparare a străzilor.
    dorinteodor says:

    nu vreau sa vorbesc despre favorizarea exagerata (repet EXAGERATA) a transportului in comun ci doar despre modul ABERANT de corelare (NEcorelare) a semafoarelor. La Budapesta cind te apropii de un semafor se face verde; la Bucuresti cind te apropii de un semafor se face rosu. ASTA este principala problema rezolvabila. cele serioase nu par rezolvabile in viitorul previzibil…

Adaugă un comentariu