Primarul Sectorului 4: “Primaria poate începe din această săptămână ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe carosabil”

Începând cu această săptămână, Primăria Sectorului 4 va începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe carosabil. Anunțul a fost făcut de edilul Daniel Băluță.

“Ridicarea masinilor va fi facută de o mașină a Politiei locale, doar în situatia în care șoferii blochează traficul, transportul public și accesul în instituții si alte imobile”, a explicat Daniel Băluță pentru hotnews.ro.

Acesta a continuat: “În paralel, șoferii care parchează pe trotuarele de pe marile bulevarde vor fi amendați, pentru ca pietonii să poată circula civilizat”.

Băluță a încheiat: “Primaria va începe amenajarea a 13 parcari, ce însumează 3.000 de locuri și va începe sistematizarea marilor bulevarde, urmând să amenajeze pana la 10.000 de locuri noi de parcare. In cateva din cele 13 parcari noi se va implementa pana la finalul anului un sistem smart-parking, astfel încât cetățenii să vadă pe telefonul mobil, în baza unei aplicații câte locuri sunt libere, să își rezerve locul și să plătească”.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare