Randare: Viitorul Porsche 911 GT3

Porsche 911 GT3 se pregătește de un facelift în această toamnă, operațiune pe care frații săi civili Carrera și Turbo au trecut-o deja cu brio. Imaginea viitorului model pare însă că a fost scăpată pe net de către filiala olandeză a Porsche… într-o desen de colorat pentru copii.

Porsche Olanda a lansat o aplicație care permite randarea 3D a unui desen pe care copiii trebuie să îl coloreze. În desen se află un Porsche 911 GT3, numai că modelul prezentat diferă de modelul aflat în prezent pe piață. Mai degrabă, pare a fi viitorul model. Imaginea 3D randată arată mai multe detalii ale viitorului model.

În fotografiile încărcate de un cititor pe autoblog.nl, apare clar un 911 GT3, dar care are un spolier față diferit. Imaginea seamănă mult cu imaginea prototipurilor viitorului Porsche 911 GT3, apărută în fotografiile-spion. Acesta are o parte frontală mai agresiv desenată și prize de aer mai largi.

Nu se cunosc acum mai multe detalii tehnice ale viitorului 911 GT3. Așteptăm mai multă putere de la motorul boxer aspirat de 3,8 litri. Modelul actual dispune de 475 CP.

via | motorauthority.com

Adaugă un comentariu