Răzbunare cruntă: Audi R8 distrus de o femeie după ce soțul a înșelat-o!

Acest Audi R8 este rezultatul uneia dintre cele mai dure răzbunări pe care le-am văzut vreodată. În cazul în care sunteți iubitori de supercaruri, vă averizăm că puteți fi afectați emoțional.

Fotografiile publicate pe rețelele de social media surprind un Audi R8 care a trecut printr-un tratament brutal de restilizare, făcut cât se poate de intenționat. Astfel, supercarul german a fost distrus de soția posesorului după ce acesta ar fi înșelat-o.

Este incredibil câtă atenție a primit mașina din partea soției nervoase. Fiecare panou de caroserie a fost zgâriat sau scrijelit cu câte o insultă la adresa soțului, porțiunile din plastic au fost sfâșiate, smulse sau rupte, gemurile și blocurile optice au fost sparte… iar acesta este doar tratamentul prin care a trecut exteriorul!

15-1-640x853

Să nu credeți că femeia furioasă a obosit vreun pic înainte de a trece la distrugerea habitaclu. Ajunsă înăuntru, aceasta a sfâșiat tapițeria din piele de pe scaune, a smuls ecranul și o parte din butoanele sistemului de infotainment, iar cadranele instrumentarului de bord a fost sparte. Tapiseria de pe plafon a fost, de asemenea, sfârșiată, iar cablajele electrice au fost smulse și lăsate să atârne. Planșa de bord și torpedoul nu au scăpat nici ele întregi, iar suprafețele din plastic de pe lateralele tunelului median au fost zgâriate. Pare greu de crezut că toate aceste distrugeri au fost făcute de o singură persoană, dar furia poate duce uneori la acțiuni care sfidează limitele normalului.

15-2-640x853

Imaginile au apărut în același timp cu primele informații despre noul Audi R8, care ar putea să fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Așa că nu ar fi exclus ca solțul adulterin să-și comande noul model, ca o alinare pentru suferința cauzată de consoarta sa. Asta dacă divorțul care va urma nu-i va decima radical finanțele.

 

Adaugă un comentariu