Renault a lansat noul Talisman în România. Lista completă de prețuri

Începând de astăzi, 19 februarie, Renault Talisman este disponibil și pe piața din România. După cum deja știți, Renault Talisman are la bază o platformă nouă, a fost dezvoltat pentru a înlocui vechile Laguna și Latitude și promite să ducă un duel corect cu Mondeo, Insignia, Avensis…

Noul Renault Talisman are un preț de pornire de 21.800 de euro cu TVA inclusă. Pentru această sumă, clienții vor primi versiunea de echipare Life și motorizarea Energy dCi 110 în compania transmisiei manuale cu șase rapoarte. Următorul diesel în gamă este cel Energy dCi 130. Acesta poate fi comandat în versiunea Life la un preț de pornire de 22.900 de euro cu TVA. Cel mai potent motor diesel este cel de 160 CP. Cuplat la transmisia EDC cu șase trepte și oferit în versiunea Zen, prețul pleacă de la 27.550 de euro cu TVA.

RENAULT TALISMAN (LFD) - PHASE 1

Fanii motoarelor pe benzină vor avea la dispoziție un singur propulsor. Vorbim despre agregatul de 1,6 litri TCe de 200 CP. Prețul pentru această versiune pleacă de la 29.900 de euro, însă trebuie menționat că este disponibil doar în varianta de echipare Intens și cu transmisia automată cu șapte trepte.

La interior, Renault Talisman va fi disponibil cu sistemul R-Link 2 de 7 inchi (format landscape) sau de 8,7 inchi (format portrait). În versiunea de bază, Talisman promite faruri de zi cu LED, cruise control, sistem de asistență la pornirea din rampă, senzori de ploaie și lumină, climatizare automată bi-zonă și tehnologia Start&Stop.

Pentru moment, Renault Talisman este disponibil doar în versiunea sedan, urmând ca în viitor, clienții din România să poată opta și pentru varianta break.

[table id=552 /]

Adaugă un comentariu