Restricții de trafic pe unele autostrăzi și drumuri naționale din pricina condițiilor meteo

Iarna încă nu și-a spus ultimul cuvânt. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că poleiul, ceața și zăpada au dus la impunerea unor restricții de trafic.

Traficul este deviat pe tronsonul Drajna – Lehliu-Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri. De asemenea, în județul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului – Huedin – Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri. Pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca şi pe autostrada A3, în zona Turda, vizibilitatea scade sub 100 de metri. În condiţii similare se circulă şi în judeţul Timiş, pe DN59 şi DN69.

În județul Vrancea ninge abundent, iar pe partea carosabilă a drumurilor naționale există zone cu zăpadă (3 – 5 centimetri). Autoritățile acționează cu utilaje de deszăpezire și de împrăștiere a materialului antiderapant.

Pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti ninge abundent, între kilometrii 14 şi 31 carosabilul este acoperit parţial cu zăpadă, iar între kilometrii 31 şi 68 stratul măsoară, pe alocuri, aproape cinci centimetri. Și aici se acţionează cu utilaje.

Sursa | Infotrafic via Digi24

Adaugă un comentariu