Retro American Muscle Cars 2015 pe 30 și 31 mai

Pe 30 și 31 mai, va avea loc întâlnirea pasionaților și posesorilor de automobile istorice americane. Pe scurt, Retro American Muscle Cars.

La cea de-a doua ediție, evenimentul va strânge în parcarea exterioară a București Mall, aproximativ 100 de vehicule produse peste Ocean. Cei care vor alege să-și petreacă o parte din acest weekend în preajma modelelor istorice vor putea admira 10 mașini interbelice, dar și câteva motociclete, utilitare și camionete.

Printre vedetele din acest an se vor număra un DeSoto Coupe, un Ford Mustang Fastback din 1965, un Chevrolet Corvette C1, un Dodge Challenger, dar și un Chevrolet Impala din 1965.

În prima zi a evenimentului, un juriu format din patru vedere va desemna titlul pentru “Cea mai frumoasă mașină’, iar duminică, 31 mai, vor fi decernate cupe la următoarele categorii: „Cei mai mulți kilometri conduși până la eveniment’, „Cel mai gălăgios muscle car’, „Cel mai în vârstă automobil american’, „Cel mai lung automobil’, „Cea mai mare capacitate cilindrică’ și „Cel mai original muscle car’.

Adaugă un comentariu