Roman Braşov onorează o comandă importantă pentru Taiwan

Uzina Roman Braşov a încheiat un contract de 12 milioane de euro pentru livrarea de circa 100 de camioane civile 6×6 în Taiwan. Camioanele Roman au capacitate de încărcare de 32 până la 40 de tone şi pot fi adaptate la multiple tipuri de transport şi lucrări. Acestea pot fi de tipul basculantă, autotractor sau chiar betonieră.

Pe lângă contractul din Taiwan, uzina braşoveană este pe punctul de a încheia o nouă înţelegere cu un partener din Pakistan pentru acelaşi tip de camion, însă cu volanul pe dreapta, conform unui material capital.ro.  În prezent, Roman Braşov lucrează pentru MapN, într-un contract pentru livrarea a 23 de camioane militare, valoarea fiind de aproape două milioane de euro. Toate camioanele trebuie livrate în acest an.

Roman Brașov a livrat in Orientul Mijlociu, pentru testare, un camion 22.330 DFAEG. Acesta unitate are linia dinamică alcatuită din : motor diesel MAN, Euro 3, cu o putere de 330CP și o cutie te viteze ZF 9S1310. Tot în Orientul mijlociu a fost livrat și un camion 32.430 DFAES. Acesta unitate are linia dinamica alcatuita din : motor diesel MAN, Euro 3, cu o putere de 430CP si o cutie te viteze ZF 16 S 2231 OD. Formula rotilor este 6×6, cu un ampatament intre axa unu si axa doi de 4040mm.

Adaugă un comentariu