Români la Monte Carlo – Ziua 4 – Veneția – Monte Carlo

Ziua a patra a început dis-de-dimineață pentru echipajul format din Gabriel Bălan și Costel Racu. Cei doi au părăsit Veneția la ora 7:00 și s-au îndreptat către Monte Carlo, destinația finală a traseului menit să celebreze 80 de ani de la victoria lui Petre Cristea în Raliul Monte Carlo.

“[…] s-a plecat din Veneția la ora 7.00 dimineața. Chiar dacă aveam de parcurs doar 550 km (față de cei 700 km de ieri), știam în schimb că a fost prognozată vreme rea începând din Genova și până la Monte Carlo.
Am condus circa 4 ore pe furtună cu ploaie torențială, vânt puternic și ceață groasă”, a declarat Gabriel Bălan.

“Traficul intens cu zeci de tuneluri doar cu două benzi și faptul că noi circulam doar cu 50-60 km/h, pentru a evita eventuale blocaje în trafic și alte riscuri pentru noi ne-au determinat să urcăm mașina pe trailer cu 72 km înainte de destinația finală (ne-am adus aminte de tragedia din Slovenia de săptămana trecută – aceleași condiții meteo). Ne-am felicitat pentru hotărârea luata fiindcă în acești ultimi kilometri a fost potop. […] dupa multe alte peripeții (rătăciți pe coclauri în Franța și Monaco), în jur de ora 18.00 am fost în fața hotelului! S-a încheiat cu succes prima etapa, peste 2100 km!”, a concluzionat Gabriel Bălan.

Îi felicităm și noi pe această cale și așteptăm o serie de fotografii de la întâlnirea cu reprezentanții Automobile Club de Monaco.

Citește și: Români la Monte Carlo – Ziua 1 – Plecarea din București

Români la Monte Carlo-  Ziua 4

Adaugă un comentariu