România: De câți ani ai nevoie să realizezi că un stâlp încurcă circulația? Răspunsul este din altă lume

Cam de câți ani ai avea nevoie pentru a realiza că un stâlp se află în mijlocul drumului și încurcă circulația? Răspuns: De 40 de ani. Construcția din metal se află în localitatea Gugești, județul Vrancea.

„Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua. Reţeaua de înaltă tensiune a fost amplasată în extravilanul comunei, în 1974. În urma unor alunecări de teren din comuna Gura Caliţei, Lacul Baban, s-au strămutat în jur de o sută de familii în comuna Gugeşti. În momentul amplasării respective a rămas acel stâlp’, a declarat primarul comunei.

Dar de atunci și până astăzi au trecut 40 de ani. Și unde mai pui că o echipă de muncitori a venit și a asfaltat drumul cu pricina. Aceștia și-au făcut treaba cum au putut și au plecat.

„Până acum n-a deranjat pe nimeni, dar acum devine periculos, fiindcă şoseaua e tentantă având în vedere că este asfalt. Am luat legătura cu Electrica, iniţial a zis că nu ştie cine-i proprietarul, au revenit, urmează să vină să-l mute’, a completat primarul comunei.

Din păcate, reprezentanții Electrica se spală pe mâini și spun că stâlpul nu se află în gestiunea lor și nu pot aloca fonduri pentru mutarea echipamentului.

Până la identificarea proprietarului, cei care au drum prin localitatea Gugești ar face bine să fie foarte atenți. Un stâlp o să le sară în cale!

Via | Digi24

Adaugă un comentariu

Articole similare