Ross Brawn: “Michael Schumacher face progrese”

Ross Brawn, fostul  manager al echipelor Ferrari și Mercedes-AMG, în perioada în care Michael a activat acolo, a rămas unul dintre cele mai apropiate personaje din Formula 1 de cercul închis al familiei Schumacher. De aceea, Ross îl vizitează des pe german și oferă, din când în când, informații despre cum evoluează starea de sănătate a lui Michael.

 

Ultimele informații pe care Ross Brawn le-a oferit presei sunt încurajatoare pentru fanii lui Michael:  “Familia a ales să țină perioada de recuperare a lui Michael privată și vreau să respect acest lucru. Sunt semne încurajatoare și toți ne rugam în fiecare zi să vedem tot mai multe. Este dificil pentru mine sa spun mai multe și, în acelasi timp, să respect dorința familiei. Tot ce vreau să spun este că sunt multe speculații cu privire la starea lui Michael. Cele mai multe dintre ele sunt false. Noi ne rugam în fiecare zi să vedem progrese și că într-o zi să-l vedem pe Michael recuperat după acest accident groaznic”.

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de schi, pe 29 decembrie 2013, moment de când se află în recuperare sub atenta supraveghere a unei echipe de medici personali. În acest link poți să găsești toate informațiile despre acest caz.

    ranmbzjb says:

    I5rhfG qdpxhpmtqaxd, [url=http://heydzxvunmge.com/]heydzxvunmge[/url], [link=http://fjkfwgdegrvq.com/]fjkfwgdegrvq[/link], http://jdmspjmmlfqm.com/

Adaugă un comentariu