VIDEO – Săptămâna vitezomanilor. Recordul național a fost înregistrat la Vâlcea

În ultima săptămână, 48 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 246 km/h, informează Poliția Română.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 9 septembrie, pe segmentul Râmnicu Vâlcea – Deva, când un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat conducând o motocicletă cu viteza de 246 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Dintre abaterile conducătorilor auto, o parte au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montat pe o autospecială neinscripţionată. Oprirea șoferilor s-a efectuat de o autospecială inscripţionată.

Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

ATENȚIE ȘOFERI! Uite cum se face PARCAREA PERFECTĂ!

Permisele de conducere vor fi primite prin poștă și vor fi livrate gratuit

Ce șofer inconștient! O femeie a fost surprinsă conducându-și Loganul cu bebelușul în brațe

Intersecţia din România care este unică în Europa

Adaugă un comentariu