Skoda Fabia – Prima imagine cu interiorul noului hatchback

Skoda a publicat prima fotografie cu interiorul noului Fabia.

Daca exteriorul modelului din Mlada Boleslav a putut fi admirat inca de saptamana trecuta, cehii au fost foarte secretosi in ceea ce priveste habitaclul.

Astazi, aflam ca noua Skoda Fabia vine cu o cabina ceva mai mare, in ciuda faptului ca dimensiunile exterioare au scazut foarte putin. Conform producatorului ceh, noua Fabia are cel mai incapator portbagaj din clasa, avand o capacitate de 330 de litri, cu 15 litri mai mult fata de vechea generatie.

Citeste si: Skoda Fabia – Practica si plina de emotie

Daca optezi pentru plierea scaunelor spate, volumul de incarcare creste pana la 1.150 de litri. Tot la interior, Skoda Fabia se lauda cu o serie de sisteme noi. Printre acestea amintim MirrorLink, sistemul care ii permite soferului sa utilizeze aplicatiile de pe telefon prin intermediul ecranului consolei centrale.

In plus, pasagerii din spate vor avea un suport pentru sticle de dimensiuni mai mari amplasat pe portiere. De asemenea, noua Skoda Fabia se lauda cu un torpedou imbunatatit si nu in ultimul rand, cu un suport pentru cartelele de parcare aplicat pe montantul A.

 

Adaugă un comentariu