Skoda lanseaza editia speciala Monte Carlo pentru Citigo, Rapid Spaceback si Yeti

Skoda a pregatit editia speciala Monte Carlo pentru mai multe modele din gama. Conform oficialilor din Mlada Boleslav, modelele care vor primi acest tratament sunt: Citigo, Rapid Spaceback si Yeti.

Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo va debuta in aceasta toamna si vine cu o imagine dinamica si puternica. Partea frontala este caracterizata de o rama neagra pentru grila radiatorului, de insertii negre in blocurile optice si de proiectoare de ceata. Tot la nivel estetic, Rapid Spaceback Monte Carlo dispune de jante din aliaj negre de 16 sau 17 inch si ornamente pe pragurile usilor.

Citeste si: Viitoarea Skoda Fabia va intra in productie la finele lunii august

La interior, designul sportiv se continua. Clientii vor primi un volan in trei spite imbracat in piele, scaune sport cu design Monte Carlo, pedale din otel inoxidabil si covorase speciale.

Skoda Citigo Monte Carlo este alegerea perfecta pentru oras. Versiunea speciala este disponibil atat pe varianta pe benzina, cat si pe Citigo G-TEC, care functionea cu gaz natural. Citigo Monte Carlo vine cu jante din aliaj de 15 sau 16 inch, cu o suspensie sport si cu teminatii negre pentru barele de protectie, difuzorul de aer si grila radiatorului.

La interior, clientii vor regasi un volan in trei spite imbracat in piele, un panou de instrumente dezvoltat in stilul specific Monte Carlo si o plansa de bord lacuita in negru.

Citeste si: Skoda este noul membru al Open Automotive Alliance

Skoda Yeti Monte Carlo vine cu o serie de accesorii vopsite in negru, cu blocuri optice bi-xeon si cu jante din aliaj de 17 inch. Modelul mai beneficiaza si de un interior sport: volanul sport cu trei spite, maneta de viteze si cea a franei de mana dispun de ornamente din piele cusuta cu ata rosie, scaune sport in dotare standard, pedale din oțel inoxidabil si decor Monte Carlo.

Adaugă un comentariu