Din iubire pentru animale, acest șofer și-a făcut mașina praf

Miercuri seara, un șofer din Vaslui a fost surprins de prezența a doi căței pe partea carosabilă. Pentru a nu lovi animalele, bărbatul a virat brusc și a ajuns să-și facă mașina praf, după o serie de coliziuni demne de piloți cascadori.

Accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22:30, în localitatea Solești din județul Vaslui. Aflat la volanul unei mașini înmatriculate în Vrancea, un șofer din Vaslui a văzut mult prea târziu doi căței care mergeau pe partea carosabilă a drumului public. Din instinct, bărbatul a virat brusc, iar manevra i-a trimis autoturismul peste un șanț, printr-un gard, ciocnindu-se în cele din urmă de o altă mașină parcată.

 

Citește și:

Coadă la ANAF: poţi să îţi cumperi BMW 318 şi VW Bora cu salariul pe două luni!

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

 

Reprezentanții IPJ Vaslui, citați de vremeanoua.ro, oferă mai multe detalii: „O mașină înmatriculată în Vrancea, condusă de un șofer din Vaslui, a sărit un șanț, a lovit un podeț, un gard, apoi o mașină parcată pe celălalt sens de mers. Conducătorul auto a spus că a pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite doi câini, care mergeau pe marginea drumului’.

Pe scaunul pasagerului se afla o fată în vârstă de 18 ani, care a suferit leziuni minore în urma coliziunii. Aceasta a fsot transportată la spitalul din Vaslui și se află în afara oricărui pericol.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a dovedit că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă‘, adaugă reprezentanții IPJ Vaslui.

 

Sursa foto: 123RF.com

Adaugă un comentariu