Șoferul de Touareg care a împins un Logan în afara șoselei a fost condamnat

Imagini surprinse de camera de bord a unui autoturism din trafic în anul arată cum șoferul unui Dacia Logan, care circula pe banda a III-a, semnalizează dreapta pentru a elibera calea unui Volkswagen Touareg. Cu prima ocazie, primul conducător s-a mutat pe banda secundă de circulație, dar cel de la volanul SUV-ului nu părea dispus să-și continue drumul orișicum.

Ajuns în dreptul Daciei, bărbatul a virat brusc de volan în direcția acesteia, împingând-o în afara părții carosabile. În drumul său neprevăzut, Loganul a acroșat o mașină de pe banda întâi și aproape că a călcat involuntar un pieton care se deplasa pe trotuar. În cele din urmă, vehiculul s-a oprit pe rampa de pământ de lângă piciorul unui pod.

Ca urmare a acțiunii violente, inculpatul Sănducu Iulian Șerban a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Judecat în stare de arest preventiv, bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, i s-a pus sechestru pe mai multe bunuri, printre care autoturismul VW Touareg.

În luna mai a acestui an  Tribunalului București îl declara nevinovat pe șoferul cu Volkswagen-ul Touareg care a produs acest incident. Dar magistrații Curții de Apel București l-au condamnat la 5 ani pentru tentativă de omor.

Iată filmul acestui incident:

taguri
Adaugă un comentariu