Suzuki Fest 2014 – Adrenalina pe macadam si distractie maxima

Weekend-ul trecut, Suzuki Romania a organizat Suzuki Fest 2014, un eveniment dedicat tuturor posesorilor de Suzuki din tara.

Faptul ca a fost mai mult decat un festival off-road, ca in anii precedenti, a condus la o mai mare diversitate de fani, la distractie maxima si la demonstratii de fiabilitate.

Ziua de sambata a inceput cu un concurs de orientare pe asflat si macadam, in cadrul caruia, concurentii au avut de parcurs un traseu cu o lungime de 45 de kilometri de asfalt si macadam si au fost nevoiti sa bifeze 13 check point-uri.

Seara a venit cu alte senzatii tari, turele in masinile de raliu Suzuki Swift Sport pilotate de Alex Ardelean si Radu Necula au facut deliciul publicului prezent. Duminica, participantii au avut ocazia sa admire frumusetea naturala a zonei harghitene.

„Suntem singura marca auto din Romania care a oferit unor fani ai sai participarea gratuita la un asemenea eveniment. Faptul ca celor 25 de cupluri carora le-am asigurat sejurul de doua zile li s-au adaugat fani care au fost dispusi sa-si suporte cheltuielile doar ca sa fie alaturi de comunitatea noastra, spune mult despre dedicatia pe care o au pentru marca Suzuki. Le multumesc tuturor pentru participare si abia astept sa ne revedem la anul”, a declarat Alin Radu, General Manager Suzuki Romania.

Adaugă un comentariu